ETERNA VIVA

By Nicolae Sionescu

Despre ce va fi în trecut, am să-mi închin sufletul unor persoane bizare. Totodată voi distruge zgomotul acesta asurzitor, cântând din palme muzică veche. Printre altele, voi destăinui vrăjile acelor oameni care se cred supranaturali. Crochetele acelea de pe căminul cultural, se vor sfărâma la prima suflare – astfel încât nu voi permite o nenorocire ca aceasta. Kevin surâse printre obrajii lui pufoși, cu o poftă nemaipomenită, toată lumea uitându-se la el, cu priviri interogative. Karmina se duse la toaletă și nu stase mult, doar câteva ore, are probleme cu urinarea carnală. Clipele acestea mi-au rămas în viziunea mea timp de câțiva ani, însă motivul principal pentru care mă aflu aici, în fața dumneavoastră, este de a vă da drumul dracului înspre o altă cale, una mult mai luminoasă, mai plină de iubire, cu vise înșirate pe sârmă, la fel cum ține țăranul nostru drag, cârnații la afumat. Și, deodată, voi auzi cum voi toți veți striga către omenire...
Kolly duduia podeaua, intrând masacrabil în holul ce făcea legătura dintre camera lui și cea a Karminei. Pereții începură să se decojească ușor, iar candelabrele să se balanseze într-o parte și-n alta. Efervescența situației actuale, dădu drumul la formarea unor idei de bază pentru întocmirea tehnologiei mobilizatoare dintr-un capăt de lume în altul – o teleportare universală.
Kevin voia să se arunce într-o prăpastie, ducea lipsă de senzații tari, căderile în gol îi împânzeau visele, frecvent, îi plăceau mult, și asta ar fi făcut din el un om iscusit să creeze o astfel de tehnologie. Karmina dorea din suflet să-l sărute pe Charlie Chaplin și să se zbenguie alături de el în Modern Times. Kolly, nu aștepta nimic de la nimeni. El doar își spunea în gând tot felul de idei preconcepute, cum c-ar muri de cancer și-ar dori să afle vindecarea acestuia, ori cum c-ar dori să putrezească într-un coșciug, si să analizeze viața viermilor ce-l mănâncă de mort, și multe altele, care la un moment dat, vor deveni probabil o realitate prezentă.

Mama lui Kevin se va culca cu tatăl Karminei. Mama Karminei se va culca cu tatăl lui Kolly. Mama lui Kolly, mai îndrăzneață, curvă de profesie, se va culca cu tatăl lui Kevin și tatăl Karminei. Vor reuși să creeze o familie numeroasă care va muri după al 3-lea război mondial, început astăzi, 24 septembrie, 2020.

va urma.
 

0 comments so far.

Something to say?